Rólunk

A vállalat fő profilja szállítószalagok, vödörliftek és tartályok gyártása a mezőgazdaság és az ipar minden területén.

Versenyképességünk és komolyságunk bizonyítása érdekében meghívjuk Önt, hogy látogassa meg Szolnokon, a Mozdony u.1. Gyárunkat, ahol bebizonyíthatjuk innovatív munkafeltételeinket. Személyesen találkozhat velünk, hogy megismerje termékeinket ROMÁNIA kiállításain, valamint a mezőgazdasági gépek európai vásárain.

Cégünk

Firma ALEX KFT. infiintata in anul 1991 in Szolnok, cu capital exclusiv privat, si-a creat prestigiu atat in Ungaria cat si in tarile limitrofe, in calitate de producator si comerciant de masini si instalatii pentru transportul si transportarea cerealelor si a marfurilor in vrac.

A 25 alkalmazottal rendelkező vállalat számos követelménynek eleget tesz a szállítóeszközök területén. Pontos műszaki megoldások révén az élelmiszeriparban, a faiparban, a papír- és építőanyagokban stb. Elért eredményeink. valamint a vegygyárakat igazolja a 22 év folyamatos működésének elért teljesítménye, az utóbbi években diverzifikálva a termékpalettát, mert rájöttünk, hogy csak nagy teljesítményű termékekkel tudunk világszerte életben maradni. Célunk az export javítása és bővítése, ehhez szükséges a termelési módszerek folyamatos diverzifikálása és a szállítási kapacitás növelése. Ezért az a törekvésünk, hogy autóink a legjobbak közül váljanak ki, amire minden hosszú távú jövőt tervező vállalat törekszik.