T-428A típusú mobil szállítószalag

"Üdv mindenkinek" 

Kiválóság a közlekedésben pellet, brikett, fűrészpor, szén stb. és nem utolsó sorban a gabonafélékre.

Az iparban használják a következők kezelésére:

  • Uleiuri natural, hartie, zahar, ingrasaminte chimice
  • In fabricarea de bioetanol si biodiesel
  • A háztartási hulladék kiválasztásakor

In special o recomandam:

A mezőgazdasági ágazatokban:

  • Lapátok, teherautók és kocsik rakodásakor
  • A gabonatárolók betöltése során

Nyersanyag-kezelési rendszerek.

A mobil övek előnye, hogy könnyen mozoghatnak egyik helyről a másikra. Ezért mondhatjuk, hogy csökkentjük a beruházási költségeket, mert ugyanazzal az övvel több raktárt, teherautót, kocsit, kukoricaköltséget stb.

A T-100 válogatószalagtól kezdve a T-428-2 mozgó szállítószalagig, amelyet gabona nagy magasságban történő betöltésére használnak, az összes szalagot 7,5 m, 10 m, 12,5 m, 15 m, 17,5 m szokásos méretben gyártják 20 m hosszú, a gabonafélék esetében 50, 100, 150, 200 t / h termelékenységgel. Annak érdekében, hogy ezeket a teljesítményeket és nagy mennyiségű termelékenységet elérhessük, különböző szélességű méreteket használunk, például 650 mm-es méretet V-bordákkal, és a bordák magasságát 25 mm-rel.

Szállítószalagokat rendelésre gyártunk, hossza és 100-150 t / h termelékenysége gumiszalaggal, szállítószalagokat tervezünk és kivitelezünk vegyi műtrágyák számára rozsdamentes acél kerettel, korrózióálló anyagokkal szemben ellenálló, önmeghajtással, és kérésre ponyvával vagy horganyzott lemezzel borítva.