Mobil tartály szállítószalag T-206-2

8 és 10 méter hosszúságban rendelhető, három textil betéttel ellátott PVC szalaggal, 60 mm-es hullámos szegéllyel és dobmotorral. A szállítószalag rakodási magassága 650 mm, a kirakodási magassága 3000 mm, tömege 1500 kg. A három lépésben beállítható oldalfal segítségével a rakodási munka megkönnyíthető. A mobil modellnek köszönhetően gyorsan mozoghat a bázis területén lévő istállók között.

A nagy hullámos szélű heveder kialakulása a heveder 3,15 m / s sebességével együtt a termelékenység növekedését eredményezi, így az ilyen típusú szállítószalag a termék típusától függően 80-100 t / h termelékenységre képes.

A T-206-2 beépítési típus egy mozgó rakodószalag, amely forgó oszcilláló egységgel van ellátva, amely amellett, hogy a szállítójárműből gabonával rendelkező mezőgazdasági termékeket fogad be, lehetővé teszi azok közvetlen istállókban történő tárolását is. A ferde rakodórész végén helyezkedik el az oszcilláló egység, amelynek lehetősége van jobbra és balra forogni, és ennek következtében a felhalmozódott termékek mindkét irányban eloszlanak. A modell úgy van kialakítva, hogy a vízszintes és ferde szállítószalag egyetlen szakaszban van összekötve, amelyen egyetlen szalag fut, elkerülve ezzel a termék szétszóródását.

Töltse le a betegtájékoztatót

Download