Végzett tevékenységek

A fő termelési terület

Fő területünk a szállítószalagok, a vödörliftek, a kocsi kirakodó rendszereinek gyártása, a gabonaraktárak felfüggesztett szállítószalagokkal történő berakása, valamint az átrakodás minden területén speciális berendezések és technológiák fejlesztése és gyártása.

A szállítószalagokat és a szállítószalagokat elsősorban gabonafélék tárolására, gyümölcs- és zöldségfélék kiválasztására, teherautók, vasúti kocsik és hajók be- és kirakodására használják.

A mezőgazdaság különböző ágaiban történő felhasználáshoz képest szalagszalagjaink nélkülözhetetlenek az ipar bizonyos területein, például: étkezési olajgyárak, papírgyárak, cukorgyárak, műtrágyaüzemek, bioetanol és biodízel, valamint marás.

A könnyű alumínium szállítószalagokat kifejezetten az élelmiszeriparnak, konzervgyáraknak és a könnyűipar más területeinek szánják. Ezek a telepítések a kívánt méretben megrendelhetők mobil vagy fix változatban.

A szalagos szállítószalagok és a vödörliftek kombinációja bizonyította hasznát a gabonafélék átrakásában a kikötőkben és a vasúton.

Termelésünk tartalmaz és szállít alkatrészeket minden típusú szalagszalaghoz, amelyet mi gyártunk, és a PETKUS képviselőjeként alkatrészeket adunk el a PETKUS teljes berendezéséhez (választók, tisztítószerek, trior).