Despre noi

Profilul principal al firmei il reprezinta fabricarea de benzi transportoare, elevatoare cu cupa si cuve pentru toate domeniile din agricultura si industrie.

Pentru a face dovada competitivitatii si seriozitatii noastre, va invitam sa vizitati fabrica noastra din Szolnok, Mozdony u.1 unde va putem face dovada conceptiilor noastre inovatoare de lucru. Ne puteti intalni personal pentru a cunoaste produsele noastre la expozitii din ROMANIA cat si la targurile europene pentru masini agricole.

Firma noastra

Firma ALEX KFT. infiintata in anul 1991 in Szolnok, cu capital exclusiv privat, si-a creat prestigiu atat in Ungaria cat si in tarile limitrofe, in calitate de producator si comerciant de masini si instalatii pentru transportul si transportarea cerealelor si a marfurilor in vrac.

Firma cu cei 25 de angajati ai sai, satisface o multitudine de cerinte din domeniul utilajelor de transport. Prin solutii tehnice precise, realizarile noastre din industria alimentara, industria lemnului, hartiei si materialelor de constructie etc. cat si a fabricilor chimice sunt atestate de performantele atinse in cei 22 de ani de activitate neintrerupta,in ultimii ani diversificand gama de produse , deoarece am constientizat ca numai cu produse performante la nivel mondial putem rezista pe piata. Scopul nostru este de a inbunatati si extinde exportul, iar pentru aceasta este necesara diversificarea continua a metodelor de productie si marirea capacitatilor de transport. Astfel, ambitia noatra este ca masinile noastre sa devina, cele mai bune dintre cele bune, lucru la care aspira fiecare firma care isi planifica viitorul pe termen lung.