Banda transportoare mobila tip T-428A

“Buna la toate” 

Excelenta pentru transport peleti, brichete, rumegus, carbune etc, si nu in ultimul rand pentru cereale.

Se foloseste in industrie pentru manipularea:

  • Uleiuri natural, hartie, zahar, ingrasaminte chimice
  • In fabricarea de bioetanol si biodiesel
  • La selectarea rezidurilor menajere

In special o recomandam:

In sectoarele de agricultura:

  • La incarcarea slepurilor, camioanelor, si a vagoanelor
  • La incarcarea magaziilor de cereale
Categorie: Etichetă:

Sisteme de manipulare a materiei prime.

Avantajul benziilor mobile este posibilitatea lor de a le deplasa cu usurinta de la un loc la altul. De acea putem spune ca reducem cheltuielile pentru investitie, fiindca cu aceiasi banda putem incarca mai multe magazi, camioane, vagoane, costeiuri de porumb, etc.

Incepand cu banba de selectare T-100 pana la banda transportoare mobila T-428-2 care se foloseste la incarcarea cerealelor la inaltime mare, toate benzile se fabrica in dimensiuni standard de 7,5m, 10m, 12.5m, 15m, 17,5m si de 20m lungime, cu productivitate de 50, 100, 150, 200 t/h in cazul cerealelor. Pentru a putea ajunge la aceste performante si cantitati mari de productivitate se folosesc diferite dimensiuni in latime cum este cea de 650mm, cu nervure in V, iar inaltime nervurilor de 25 mm.

Fabricam benzi transportoare la comanda cu lungimi si productivitate de 100-150 t / h cu banda din cauciuc proiectam si executam benzi transportoare pen tru ingrasamant chimic cu cadru din metal inoxidabil rezistent la materii corozive cu autopropulsie si la cerere acoperit cu prelate sau tabala zincata.