Benzi transportatoare cu cuva mobila

ALEX TREND Kft este producator de benzi transportoare cu cuva mobila. In functie de utilizarea benzilor transportoare putem produce:

 • Banda transportoare cu cuva de mare productivitate, mobila T-207

  Transportorul mobil de încărcare tip T-207 dispune o productivitate extraordinară şi este construit pentru primirea produselor agricole cu boabe de la vehiculele transportoare.

 • Banda transportoare cu cuva, mobil T-216

  Transportorul mobil de încărcare tip T-216 format din trei tronsoane este construit pentru primirea produselor agricole cu bulbi descărcate din autovehiculele de transport.

 • Banda transportoare cuva mobila T-206

  Transportorul mobil de încărcare tip T-206 este construit pentru primirea produselor agricole cu boabe de la vehiculul de transport.

 • Banda transportoare cuva mobila T-206-2

  Instalaţia tip T-206-2 este un transportor mobil de încărcare prevăzută cu o unitate oscilantă rotativă, care, pe lângă faptul că este construit pentru primirea produselor agricole cu boabe de la vehiculul de transport, face posibil şi depozitarea directă în hambare ale acestora.

 • Banda transportoare cu cuva, mobila T-206-M

  Transportorul mobil de încărcare tip T-206-M este construit pentru primirea îngrăşămintelor chimice de la autovehiculele de transport.