Activitati desfasurate

Domeniul principal de productie

Domeniul nostru principal il reprezinta productia de benzi transportoare, elevatoare cu cupa, sisteme de descarcare vagoane, incarcrea magaziilor de cereale cu benzii transportoare suspendate cat si dezvoltarea si producerea de instalatii speciale si tehnologie pentru toate domeniile de transbordare.

Benzile transportoare mobile si transportoarele de incarcare servesc in special operatiunii de depozitare a cerealelor, selectiei fructelor si legumelor, incarcarii si descarcarii auocamioanelor, vagoanelor feroviare si vapoarelor.

Fata de utilizarea in diferitele ramuri ale agriculturii, transportoarele noastre cu banda sunt indispensabile si in anumite domenii ale industriei, de ex.: fabricile de ulei comestibil, fabricile de hartie, fabricile de zahar, fabricile de ingrasaminte, de bioetanol si biodiesel cat si in morarit.

Transportoarele usoare din aluminiu cu banda sunt destinate in special in industria alimentara, in fabricile de conserve si in alte domenii ale industriei usoare. Aceste instalatii pot fi comandate la dimensiunile dorite in varianta mobila sau fixa..

La transbordarea cerealelor in porturi si pe calea ferata si-a aratat utilitatea combinatia dintre transportoarele cu banda si elevatoarele cu cupe.

Productia noastra cuprinde si asigura piesele de schimb pentru toate tipurile de transportoare cu banda, fabricate de noi si ca reprezentant al firmei PETKUS,comercializam piese de schimb pentru toata gama utilajelor (selectoare,curatitoare,trior ) PETKUS.